De ingrediënten

Lekker eten en drinken met lokale producten en een focus op restverwerking en duurzame productie. Bij het ontbijtbuffet maken wij gebruik van de Dry Misting technologie, deze technologie zorgt ervoor dat producten gekoeld blijven en daarmee wordt voorkomen dat producten na afloop allemaal moeten worden weggegooid. Naast de Dry Misting technologie hebben we sinds kort ook de Orbisk in de spoelkeuken staan, de orbisk zorgt ervoor dat we voedselverspilling verminderen. De orbisk is nu in de opstartfase maar de vooruitzichten zijn postief.

Onderstaande leveranciers helpen ons om deze doelstelling te realiseren. Stuk voor stuk mooie bedrijven waar wij nog lang mee willen samenwerken.

  • Blei eieren: met het ‘Blei-concept’ wordt gezorgd voor een korte eierketen. Het sorteren, verpakken en leveren doen ze zelf. Dat zorgt voor een kakelvers product en voor een kleinere CO2-voetafdruk door vermindering van de foodmiles.
  • Dutch Cuisine: lokaal eten voor een betere wereld.
  • Zuivel van Nu: verse yoghurt uit Velden op ons ontbijt- en lunchbuffet.
  • Greenyard: vers verwerkte groenten en fruit uit de regio
  • Honing van eigen bijen
  • Vlaai van Broekmans Patisserie
  • Eigen tapwatersysteem voor plat-en bruisend water
  • Wijn van Wijndomein St. Martinus